L’equip aleví femení es va imposar al Club Tennis Sant Salvador en la Lliga Catalana per 4 a 0. L’equip el van formar Anna Fernández, Helena Navas i Irene Fernández.

Anna Fernandez, que va guanyar per 6/3 6/2; va fer un partit molt seriós jugant molt concentrada i això li va permetre anar per devant en el marcador durant tot el partit sense baixar eol nivel que va imposar desde el principi.

El punt número dos el va guanyar l’Helena Navas; va ser el partit més igualat de tots; el resultat d’un un doble 6 a 4 així ho demostra. L’Helena va fer un partit regular on només en els trams finals del sets el seu joc es va estirar demostrant així una major experiencia que la rival.

En el tercer partit va debutar la Irene Fernandez que va complir amb les espectatives que quan juga partits es capaç d’oferir una gran rendiment; molt concentrada  i treballadora en tot momento no va tenir problemas per imposar-se a la seva rival per 6/1 6/2.

El partit de dobles el van disputar les dues germanes Anna e Irene Fernandez, doncs la Helena había tingut un partit més renyit;  va ser curiós i divertit veure a les dues germanes discutin un xic entre élles. Malgrat això van guanyar còmodament. 

En aquesta eliminatòria també va participar la Carlota Pamies a modus de partit amistós, de comú acord amb l’equip contrari vam convocar una jugadora de més. Bon partit de la Carlota que amb el seu tennis regular i uns quans cops amagats que té no va tenir tampoc problemas per guanyar a la seva rival per 6/1 6/2.

 Felicitats a tot l’equip que amb aquesta victoria es situa a la part alta de la classificació.