Aquest diumenge dia 08/03/2020 el nostre equip aleví masculí A es va enfrontar en una eliminatòria de lliga catalana contra el Tennis Tarragona.

El nostre jugador Biel Martí va fer un partit molt disputat en el qual va tindre moltes pilotes de partit i va tindre que lluitar amb totes les seves forces, però finalment va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 6/2 4/6 16/14 a favor.

El nostre segon jugador Eduard Rodríguez va fer un molt bon partit en el qual tots dos jugadors van estar molt igualats durant tot el partit, tot i que el nostre jugador va lluitar al màxim tots els punts finalment no va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 6/4 3/6 6/10 en contra.

El nostre tercer jugador Max Linkert va fer un molt bon partit en el qual gràcies al seu joc va poder aconseguir ràpidament la victòria amb un resultat de 6/1 6/1.

El nostre quart jugador Guillem Marín va jugar un partit en el qual no va tenir cap dificultat per aconseguir la victòria gràcies al seu joc, sent el resultat de 6/0 6/0.

Finalment els dobles els van jugar els nostres jugadors Biel Martí i Guillem Marin, els quals van formar un gran equip i ràpidament van poder aconseguir la victòria amb un resultat de 6/1 a favor.

Per tant l’eliminatòria contra el tennis Tarragona van quedar 4-1 a favor del nostre club.