Molt bona estrena del nostre equip masculí B en el seu primer compromís de la temporada en la visita al C.T. Tarragona B imposant-se amb contundencia pel resultat de 1 a 4.

L’equip el van formar Roger Pàmies que va aconseguir una victoria per 6/1 6/2. Va ser superior en tot moment gràcies al seu joc agressiu però al mateix temps consistent, afirmant així la seva bona evolució en el seu joc desde ja fa uns mesos.

Joan Olesti no va poder imposar-se al seu rival i va perdre per un ajustat 3/6 6/2 7/6. Va ser una llàstima, ja que en el supertiebreak del 3r set va tenir dos pilotes de partit quan guanyava per 9 a 7; tant sols la mala sort el va impedir de guanyar aquest punt per l’equip que hagués suposat la maneta.

El nostre numero 3 va ser Nacho Rojas, victoria 6/3 6/1. Tècnicament superior al seu rival va saber anar en tot moment pel devant  en el marcador gràcies també al seu joc intel·ligent que el caracterítza.

El jugador nº 4 que va completar l’equip i que es va estrenar amb victoria en el seu debut amb nosaltres va ser Marc Martínez aconseguint un resultat de 6/3 6/2, va desplegar un joc molt fiable principalment desde el fons de pista però que no li va tremolar la ma en el joc de xarxa que ell prodiga molt.

El quart punt del nostre equip va ser en el partit de dobles format per la parella Roger-Nacho. Val a dir que els hi va sortir tot: eixos, punts de bolea, lobs, passing-shots, cops defensius, etc… el resultat parla per si sol-; 6/0 6/0- contundent.

Cal felicitar a tot l’equip que van deixar molt bona impresió jugant tots ells amb moltes ganes i compromís.