Aquest dissabte 11/12/2021 el nostre equip Infantil masculí B es va enfrontar de lliga catalana contra el Club Tennis Montblanc a fora.

El nostre primer jugador Alex Bracons va tindre un partit difícil el qual tot i lluitar al màxim durant tot el partit no va poder aconseguir la victòria fent un resultat de 6/7 (5-7) 6/3 en contra.

El nostre segon jugador Eduard Rodríguez tot i començar el partit amb un baix nivell tenístic va saber reaccionar i superar al seu rival, millorant cada cop més el seu nivell, amb un resultat de 7/5 6/1 a favor.

El nostre tercer jugador Adria Creu, gràcies al seu esforç va poder superar sense cap dificultat el seu partit, fent un resultat de 6/0 6/2 a favor.

El nostre quart jugador Raül Salas es va trobar amb un rival inferior al seu nivell i, per tant, va poder aconseguir la victòria fàcilment amb un resultat de 6/2 6/2 a favor.

Els dobles els van jugar els nostres jugadors Eduard Rodríguez i Adria Creu, formant un gran equip i aconseguint la victòria ràpidament amb un resultat de 9/4 a favor.

Finalment, el resultat va ser de 4-1 a favor del nostre club.