Aquest diumenge dia 08/03/2020 el nostre equip benjamí femení A es va enfrontar en una eliminatòria de lliga catalana contra el Club Tennis Tarragona.

La nostra jugadora Laia Gavaldà, va jugar un partit en el qual ràpidament va poder aconseguir la victòria gràcies al seu joc, amb un resultat de 4/0 4/0.

La nostra segona jugadora Martina Monje, va tindre un partit molt disputat ja que el nivell entre les dues jugadores era molt similar, per tant la nostra jugadora va haver de lluitar al màxim fins al final, tot i així va poder aconseguir la victòria amb un resultat de 5/4 4/5 10/8 a favor seu.

La nostra tercera jugadora Laura Elena Ciumetti també va tindre un partit en el qual va poder aconseguir la victòria fàcilment amb un resultat de 4/0 4/0 gràcies al bon partit que va jugar.

Finalment els dobles els van jugar les nostres dues jugadores Laia Gavaldà i Laura Elena Ciumetti, les quals van formar un gran equip i tot i que el segon set se’ls va complicar una mica van poder aconseguir la victòria amb un resultat de 4/1 5/3.

Per tant la victòria de l’eliminatòria va ser pel nostre equip amb un resultat de 4-0 a favor.