Victòria de prestigi del nostre combinat benjamí femení  B a domicili davant tot un Tennis Andrés Gimeno en la ronda de quarts  de final de la fase final.

Nayara Sanjuan “dubitativa”  1/4, 3/5, Partit dificilíssim pel potencial del rival (semifinalista del Campionat Catalunya a l’espera de disputar ronda de semis) la va perjudicar el mal inici de partit amb un parcial de 3 a 0 en contra. Amb un joc  farcit d’errades en el servei i en les restades. En el segon set va reaccionar com una campiona, va aconseguir igualar el joc posant-se 3 a 2 amunt i 40 a 15 amunt en el tres a tres. Va faltar un xic de sort per poder culminar la remuntada.

Núria Bonet “concentrada” 4/1, 4/1; Resultat un xic enganyós, ja que la rival de la Núria dotada d’un joc potent amb cops plans va aconseguir posar nerviosa a la Núria en certs moments del partit i si no arriba a ser que la Núria  sempre anar davant en el marcador, la cosa hagués pogut canviar. Punts guanyats  en moments importants van anar donant-li  tranquil·litat i confiança. Ben jugat, Núria.

Clàudia Cortés” combativa” 4/2 5/4 A la Clàudia li va anar molt bé el complet escalfament pre-partit, en aquests partits a sets a quatre jocs és molt important entrar rodada. En el primer set va saber reaccionar quan anava 2 a 1 per sota i amb un parcial de 3 a 0 es va emportar el set. Davant però tenia una jugadora amb molt d’ofici que també va saber reaccionar enfront del joc sòlid de la Clàudia i el partit en el segon set es va igualar molt. La Clàudia va haver de jugar-se alguns cops més de caràcter ofensius, la Berta (jugadora rival) li costava molt fallar i es trobava molt còmode; tot feia preveure que remuntaria, llavors la Clàudia va haver de jugar-se alguns cops més de caràcter ofensius, va saber patir, i també va ser valenta;  va jugar el tiebreak del segon set sense errades i al final es va merèixer la victòria. Era el partit clau, xapó, Clàudia.     

En el punt de dobles la Núria i la Nayara van fer un partit seriós, beneficiades pel fet que la jugadora núm. 1 del Gimeno no va poder jugar, ja que va haver de marxar a disputar les semifinals del Campionat de Catalunya benjamí. Després de guanyar amb facilitat el primer set per 4 a 0, van haver de remar més en el segon set gràcies a la reacció de la parella rival. Molt bona actuació de la Núria en el seu joc de xarxa rematant les jugades que la Nayara li preparava des del fons de pista.

Resultat final: C.T. Andrés Gimeno 1 – C.T. Reus Monterols B 3.

Amb aquesta important victòria l’equip disputarà el proper cap de setmana la ronda de semifinals davant el C.T. Torelló o el C. Tennis Els Gorcs.

Felicitats equip.