Aquest passat dissabte 16 de maig a les 15:30 hores, a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols, es va disputar la tercera jornada del campionat provincial per equips en categoria benjamí masculí.

En pistes de terra batuda, els jugadors del Reus Monterols “A” es van enfrontar contra els nens del Tennis Tarragona “C”. En partits de tres punts, dos a nivell individual i un de dobles.

En representació al nostre Club, de número 1, Arnau Valls va jugar contra Guillem Casas, on el nostre jugador va ser molt superior al seu rival en tot moment i va guanyar el primer punt de la jornada, resultat final 6/0 6/0.

De número 2, Pau Bosch, va jugar contra Guillem Pluvinet. El Pau no va tenir cap mena de complicació en guanyar el partit per un resultat final de 6/2 6/0.

I finalment el dobles Valls-Bosch, van jugar contra Casas-Pluvinet, tot i ser superiors als seus rivals, durant el primer set van cometre errades no forçades, però van saber reaccionar a temps i endur-se el tercer punt de la jornada, resultat final, 6/4 6/2.

Resultat final de la jornada 3-0 a favor del Club Tennis Reus Monterols.