Victòria ajustada del nostre equip junior masculí B  en l’enfrontament davant el sempre incòmode  Tennis Segur de Calafell.

  1. Pau Basora  (pressionat) 3/6 5/7, no va poder doblegar a un rival que va mostrar un xic més de veterania; cal destacar la reacció del Pau en el segon set en aconseguir igualar a 5 jocs quan anava perdent  5 a 0.
  2. Pablo Rojas (complidor) 6/3 6/2 va tenir controlat el partit en tot moment davant un rival amb entitat;, en va tenir prou desenvolupant el seu joc habitual desplegant la seva preuada tècnica.
  3. Hugo Martínez (lluitador) 6/2 6/3 Va tenir un partit difícil davant un rival que va demostrar tenir més ofici; no obstant això, cal felicitar a l’Hugo per la seva lluita i entrega.
  4. Roger Solé (sobrat) 6/0 6/1, no va tenir partit perquè era molt superior al rival, amb el seu nivell, el fet de jugar de número 4 propícia aquests fàcils enfrontaments. 

El tercer punt decisiu es va decidir als dobles, el Pablo i el Roger es van imposar per 6/4 i 6/1; van tenir un xic de problemes en el primer set (era la primera vegada que formaven parella) i ja en el segon set la parella del segur van abaixar la guàrdia.

Resultat final: C.T.REUS MONTEROLS  B  3   –   SEGUR CALAFELL  2 

 

Per altra banda, victòria molt clara del nostre equip aleví masculí B en el seu enfrontament amb el tennis Valls.

  1. Alex Bracons  (líder) 6/1 6/1, amb la seva classe no va tenir cap problema davant un rival lluitador però de menor nivell.
  2. Oriol Pedemonte (compromès) 6/3 6/3,bona estrena de l’Oriol en l’estrena de l’equip en aquesta competició; davant un rival amb entitat, va tenir en tot moment el partit controlat, bona lluita i concentració.
  3. Otto Aller (complidor) 6/1 6/1 Va tenir un partit fàcil davant un rival que s’estrenava en la competició; l’Otto no es va confiar i en va tenir prou desplegant el seu tennis .
  4. W.O. El Guillermo Ramos no va haver de jugar perquè l’equip de Valls tan sols es va presentar amb tres jugadors. No hi va haver partit de dobles.

 

Resultat final: C.T.REUS MONTEROLS  B  5   –   C.T.VALLS    0