Dissabte dia 16 de maig es va jugar al Monterols, el campionat provincial benjamí, on per part del Monterols els jugadors eren Samuel Balfour i Marc Juncosa i per part del Tennis Tarragona “A” Jordi Molas i David Garcia.

Com a número 1, Samuel Balfour va jugar davant de Jordi Molas, on el nostre jugador no va poder fer gaire cosa i el resultat va ser 6-0 /6-0 a favor del Tarragona, cal destacar el bon joc del jugador del Tarragona.

Com a numero 2, Marc Juncosa va jugar davant de David Garcia, on el nostre jugador va començar amb dubtes que després va poder anar solucionant i va acabar  guanyant per 7-5 / 6-1.

L’eliminatòria estava empatada 1-1 i es va disputar el dobles el qual estava format per Samuel Balfour i Marc Juncosa i per part del Tarragona, Jordi Molas i David Garcia. Els nostres jugadors van començar molt bé el partit i van guanyar 6-1, després els nostres jugadors es van relaxar una mica i vam perdre 2-6, finalment es va jugar un Tie break on els nostres jugadors van guanyar per 7-5.

Cal felicitar als nostres jugadors per el bon comportament a pista i les ganes que hi van posar. A seguir treballant nois!