Dissabte 1 de març a les 15:30 h. l’equip aleví masculí es va desplaçar a les instal.lacions del Club Tennis Gimnàstic de Tarragona per jugar la setena jornada de la Lliga Comarcal de tennis.

En representació del nostre Club com a número 1, jugava Nil Vidal contra Sergi Bes, on Vidal es va imposar sense cap problema per 6/2 6/1. De número 2, Joan Mariné va guanyar a Joan Juncosa per un clar 6/0 6/0. De 3, Adan Parés va guanyar a Mario Subiros per 6/0 6/2 i de número 4, Roger Valls, va començar molt nerviós el partit i va fallar molt més que de costum, per això el jugador del nàstic Pau Riba ho va aprofitar i va guanyar el únic punt per el seu equip per 6/4 6/2.

Amb l’el·liminatòria a favor del Monterols per 1-3 faltava l’últim punt, el de dobles, Mariné – Parés, van ser molt superiors als seus rivals Bes – Juncosa, on van guanyar per un clar 6/2 6/2. El resultat final va ser 1-4 a favor del Tennis Monterols. Els nostres jugadors van disfrutar de la jornada i en tot moment van ser molt superiors als jugadors rivals.

Enhorabona nois!