LLIGA CATALANA DE TENNIS, CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE COMARQUES.

Dissabte 10 de novembre a les instal.lacions del nostre club es disputava en categoría alevi masculí “B” el Campionat Comarcal per equips contra el C.T Cunit “B”, en pistes de Green set.

De número 1, representant al Monterols, va jugar Gorka Biete, que es va enfrontar amb el número 1 del Cunit, Pol Cervelló. El nostre jugador es va trobar un rival molt dur i complert. Tot i no començar molt bé el partit, el Gorka no va donar un punt per perdut i va lluitar fins l’últim moment, però no va ser prou per endur-se el partit, resultat final 2/6 5/7.

De número 2, va jugar Max Linkert. El Max li va pasar el contrari del seu company de equip, no va començar molt bé, però poc a poc va anant soltant el braç i es va sentir molt més cómode que al començament. Cal dir que el seu rival Sergi Gonzalez també era un jugador molt complert de joc, però aquest cop el punt va ser pel jugador del Reus Monterols. Resultat final 3/6 6/3 10/6.

De número 3, va jugar el Dan Sugrañes, on es va enfrontar amb el jugador del Cunit Eric Croyle, cal dir de aquest partit que el Dan en tot moment es va sentir molt cómode dins la pista i va superar sense complicacions al seu rival. Resultat final 6/4 6/2.

I per acabar els partits de individual de número quatre va jugar Marc Valls, on es va enfrontar amb el jugador del Cunit Jaume Orteu. El nostre jugador en tot moment va estar molt concentrat dins la pista i poc poc va anar soltant el braç sentint-se molt segur d’ell mateix, on va superar amb total claritat al seu rival. Resultat final 6/0 6/2.

Per acabar la jornada, es va fer el partit de dobles, on van jugar representant al Monterols, Dan Sugrañes i Marc Valls, contra Pol Cervelló i Jaume Orteu.

Va ser un dobles molt emocionant i molt igualat, on es van veure punts molt llargs i molt bonics,  i molts nervis dels jugadors dels dos equips als últims punts del partit, però tot i que van lluitar fins al final, el punt va ser per el jugadors del Cunit, resultat final del partit 3/6 6/1 11/13.

Cal destacar la molt bona actitut en pista de tots els jugadors.

 

Resultat final de la jornada Reus Monterols “B” 3 – Cunit “B” 2.