Aquest cap de setmana es va disputar una nova jornada de la Lliga Catalana de tennis que va enfrontar al nostre equip Aleví Masculí B contra el primer equip del CN Calafell. El resultat de la jornada va ser 4 a 1 a favor del Monterols.

Guillem Folch: Correcte partit del Guillem que si no arriba a ser per la seva sang freda en el tie break de desempat del 3r set, hagués pogut complicar l’eliminatòria. Després d’un primer set relativament còmode 6/2, el rival va reaccionar en el segon set i va sorpendre al Guillem jugant no tant fi 4/6;  el tie break que va ser molt disputat i on el Guillem va salvar 2 pilotes de partit va prevaldre la seva major experiencia i saber fer. 12/10.

Gorka Biete: Tot i que el Gorka va tenir un partit més planer 6/1 6/1, veure al Gorka jugar és un espectacle, amb la intensitat que viu els partits; pocs punts se li escapen per manca de concentració; es un jugador que sempre aconsegueix donar el millor de si mateix i això fa que vagi agafant cada cop més confiança. Val a dir que en els entrenaments també hi posa la mateixa intensitat.

Pol Pujals: El partit del Pol va succeïr el revés del que li passar al Guillem 4/6, 6/4, 8/10. El rival va començar més sencer que el Pol, que va fer un inici de partit amb masses dubtes i inseguretats; lluny d’ensorrar-se. bona noticia la reacció que va tenir en el segon set on va aconseguir posar ordre al seu joc amb punts disputats amb més criteri; en el tie break de desempat el rival va jugar més sencer que el Pol i va perdre per un ajustat 10 a 8. El Pol però ha fet una millora substancial respecte a d’altres actuacions i de fet, el partit l’hagués pogut guanyar qualsevol dels dos.

Dan Sugrañes: Bon debut del Dan en aquesta competició, el seu carácter competitiu i guanyador va pesar més que els nervis que hagués pogut tenir per tractar-se d’un debut. Victoria clara 6/1 6/1, basada amb un joc pràctic sense embolics que va tombar la fragilitat del rival. El mèrit del Dan és que aconsegueix posar en joc el millor d’ell mateix, tot el tennis que té el posa de manifest en els partits, això el converteix en un gran jugador d’equip on sempre et garantirà que donarà el màxim.

 

Enhorabona a l’equip, que amb aquesta victòria, ocupa la primera posició de la classificació, quan queden tres jornades per la seva finalització.