Aquest passat dissabte 6 de juliol vam celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols la VIII edició de les 12 HORES DE TENNIS, organitzades per la Marga Jové amb l’ajuda del Nil Vidal.

80 jugadors i jugadores van participar a les 12 h jugant a partides individuals i dobles a pistes de terra batuda i green-set.
Els quatre equips, formats per 20 jugadors/es cadascun, van jugar diferents partits de 30 minuts.

Aquest any han participat més col·laboradors que mai. Agraïr la colaboració a Òptica Teixidó, Cal Fruits, Hotel Santa Mónica de Salou, Restaurant Les Barques de Salou, Vissegur, Ortopèdia Robusté, Miró, Borges, Jon TC Photo, Centre d’estètica Mónica, Farmàcia Piqué, Vicio Sano Nectina, Perruqueria Moncar, Fisioterapeuta Eduard Queralt i HEAD.

L’equip Blau va quedar en quarta posició amb un total de 231 jocs guanyats.
L’equip Vermell, amb 248 jocs, va quedar en tercera posició. Els de l’equip Rosa, amb dos jocs més que l’equip Vermell, van quedar en segona posició sumant 250 jocs.
Els guanyadors d’aquesta edició i, per tant, guanyadors de la medalla de les 12 hores van estar els jugadors i jugadores de l’equip Verd amb un total de 282 jocs guanyats.

En finalitzar, es van fer diferents sortejos gràcies als col·laboradors d’enguany.
Gràcies i enhorabona a tots i totes! Seguim un any més gaudint del tennis!