wprm

El proper 11 d’octubre, vine a conèixer els millors jugadors de pàdel del món. Juan Martín Díaz, Juani Mieres, Pablo Lima i “Bebe” Auguste vindran al Club Tennis Reus Monterols on ens oferiran un partit d’exhibició per a tots els socis i no socis. A més es farà un clínic d’atac i defensa que impartiran els mateixos jugadors i un concurs de treure boles per quatre metres en el que els finalistes competiran contra els millors del món.

Programa

de 10.00 a 12.00 h Clínics d’atac i defensa + signatures i photocall

de 10.00 a 12.00 h Concurs de treure boles per 4 metres

a partir de les 12.00 Finals del concurs i partit d’exhibició entre els 4 jugadors.

*Els horaris poden variar a criteri de l’organització

Clínics

De 10 a 12 h aproximadament s’impartiran 2 clínics d’atac i de defensa. Cada clínic tindrà dues estacions de 25 minuts. Els inscrits realitzaran dues estacions de 25 minuts (atac + defensa). Les places als clínics són limitades. Es faran 4 grups de 8 persones. Els dos primers grups realitzaran els clínics de 10 a 11 h. i els altres dos d’11 a 12 h. Les inscripcions per poder participar es podran fer a la Recepció del Club o a través del següent formulari.

Inscriu-te al clínic

El preu del clínic és de 15 € pels socis i 20 € pels no socis.

Tots els inscrits als clínics rebran una samarreta oficial del World Padel Reus Monterols i participaran al sorteig d’una pala de pàdel signada per Juan Martín Díaz, Juani Mieres, Pablo Lima i “Bebe” Auguste i altres obsequis.

Concurs de treure boles per 4 metres

De 10 a 12 aproximadament es farà un concurs de treure boles per 4 metres en el que s’hi pot apuntar tothom qui vulgui. És un concurs gratuït i els 4 finalistes jugaran la final contra Juan Martín Díaz, Juani Mieres, Pablo Lima i Bebe Auguste, 4 dels millors jugadors de pàdel del món. Si voleu participar al concurs apunteu-vos prèviament a la Recepció del club. T’atreveixes a guanyar-los?

footer