El passat diumenge 2 d’octubre a les instal·lacions del Real Club de Polo es va jugar la fase de consolació i la fase final en categoria benjamí del Torneig MiniCup.

Per tercer any consecutiu el nostre Club va participar en aquest torneig. Cal recordar que dels quatre equips que representaven al Monterols es van classificar tres a la Fase Final.

Les nostres jugadores nascudes l’any 2007 que son Mariami, Suarine, Blanca Llamas, Irene Fernández, Lúcia Sanchez i Carlota Pàmies, van jugar la fase de consolació contra clubs de gran prestigi com C.T. La Salut, Cercle el Sabadellès, Real Club de Tennis Barcelona i l’Andrés Gimeno.

Els nens més petits del nostre club nascuts l’any 2008 que van ser, Emili Motlló, Biel Tellez, Adrià Linares, Arnau Escrivà, Xevi Almolda, Guillermo Domínguez i Eduard Rodriguez van quedar quarts de la fase final jugant contra grans clubs con el Andrés Gimeno, C.T Barcino, R.C.T. Barcelona, C.T. Polo.

L’equip masculí nascut l’any 2006, que van ser Samuel Balfour, Marcel Miralles, Marc Juncosa, Andrés Dominguez i Mauro Cuesta, van quedar quarts en la fase final jugant contra grans adversaris representants a clubs con el C.T Barcino, Real Club Tennis Barcelona, C.T. Laietà, i C.T. Badalona.

I per acabar les nostres representants en categoria femení nascudes l’any 2006 que van ser, Violeta Angullo, Júlia Martí, Joanna Giralt, Lúcia López i Lúcia Perez van pujar a pòdium i van quedar primeres guanyant tots els partits jugats contra grans clubs com el C.T.Polo, Andrés Gimeno, C.T.Barcino i C.T.Olot.

En finalitzar els partits van fer desfilada a la pista central del C.T. Polo, entrega de les medalles a tots els nens participants i van pujar a pòdium els tres primers equips de cada any nascut.

I un cop donat els premis van fer focs artificials i van donar un regalet a cada nen.

Cal dir que és un torneig amb molt prestigi perquè participen els millors clubs de Catalunya i que és tot un èxit el que han fet aquest any  els nostres alumnes.